Surface Engineering & Heat Treatment Specialists


HAUCK HEAT TREATMENTS EINDHOVEN is onderdeel van  Aalberts Industries en bevindt zich in Nederland in de gemeente Eindhoven. In de directe omgeving bevinden zich tevens vele kennisinstituten en belangrijke Hightech bedrijven. Hierdoor is Heat & Surface Treatment uitgegroeid tot een Hightech warmte- en oppervlaktebehandelaar voor verschillende marksegmenten, die zich in de branche onderscheid door de grote variaties in ovenafmetingen, haar klantspecifieke processen en de optimale zorg voor het product. 
Haar co-engineers, met hun customer care attitude staan voor u klaar om elke vraag hoe klein, groot, complex, uniek en innovatief ook, voor u uit te voeren. Zij zijn in staat om vroegtijdig te participeren in uw complexe projecten, waardoor men snel tot een juiste materiaalkeuze in combinatie met een warmtebehandeling komt. Met haar NADCAP certificering is het voor Heat & Surface Treatment mogelijk ook de aerospace markt te bedienen.
Het beschikbare equipement, de grote diversiteit aan processen en de inrichting van het bedrijf met haar clean-rooms, maken Heat & Surface Treatment onderscheidend in de branche.
Verdere informatie kunt u vinden op de website www.hauckht.nl 

 

 

 

 

 

 

Salesengineering

 
Sitemap     Leveringsvoorwaarden     Impressum     Credits     Persberichten Stainihard     Working Standard H&ST